Centre d'informació i assessorament gratuït per a joves. c. Sant Pere 6, Palma
        
Treball
 • joves grup amistat participació 01/06

  Tallers presencials a PalmaJove

  Palmajove presenta Tallers presencials

   Temàtica de la sessió: "Tot el que necessites saber per a treballar a l'Administració"

   Ubicació: seu de PalmaJove, al c. de Sant Pere, 6, Palma.

   Dates:

  • Dimarts 13, 20 i 27 de juny
  • Dimarts 4, 11 i 15 de juliol

   Horari: de 17 a 18.30 h, per a aprofitar al màxim l'horabaixa

   Principal requisit dels participants. Edat: entre 14 i 35 anys.

   Ponent: Bàrbara, Tècnica de l'Àrea Legal de PalmaJove

  Atenció! Places LIMITADES: No deixis escapar aquesta oportunitat única! El nostre Taller només admet un màxim de 10 persones per sessió. Així et garantim una experiència personalitzada i enriquidora.

  Com pots unir-t'hi? Mantingues-te atent/ta a les nostres xarxes socials de PalmaJove! Aviat anunciarem el termini d'inscripció per el primer Taller i com apuntar-t'hi. No te'n quedis fora; t'esperam per a iniciar junts aquest emocionant viatge cap a l'Administració!

  Recorda: El teu futur està a només una passa.

  LegalConsulta - Whatsapp: 689 485 382

 • treball oficis i profesions 29/05

  Ofertes de feina actives el juny

  Potser estàs cercant feina i has arribat fins a aquesta pàgina.

  Palmajove recull ofertes de feina dirigides als joves de la ciutat que cerquen feina per a l'estiu i els pròxims mesos. Les ofertes de feina recopilades abasten diversos sectors i perfils professionals. 

 • Jove donant la ma a una entrevista 16/05

  Guia per a trobar feina per a l'estiu

  Amb l'estiu a prop, molts d'estudiants estan cercant oportunitats de feina temporal per a obtenir doblers extra i aconseguir experiència laboral. Però trobar la feina adequada pot ser un repte. Per això, hem recopilat diversos recursos disponibles per a ajudar-te a trobar la feina d'estiu.

  En primer lloc, pots utilitzar una llista d'empreses que t'interessen i que podrien estar a la recerca d'empleats temporals. Pots consultar el nostre document per a contactar-hi i saber si tenen ofertes de feina disponibles, o enviar-los el teu CV i/o carta de presentació perquè et tinguin en compte si han de cobrir algun lloc. També tens l'opció de demanar en comerços i establiments pròxims a tu, ja que sovint necessiten ajuda extra durant la temporada d'estiu.

  Una altra via és rastrejar portals d'ocupació i comprovar quines ofertes estan actives. Aquestes webs et permeten cercar feines específiques i filtrar per ubicació, sector professional, tipus de feina i horaris disponibles. A més, algunes empreses publiquen les seves ofertes de feina en xarxes socials, per la qual cosa pots seguir-les per a conèixer les seves novetats.

  I com a afegit, també pots participar en processos de selecció i esdeveniments de contractació per a la campanya d'estiu. Són habituals en serveis com el SOIB o Palmaactiva i poden convertir-se en la forma d'accedir a responsables de recursos humans d'empreses en les quals podries tenir oportunitats de feina.

  Sigui com sigui, des de Palmajove volem ajudar-te i si el que et fa ganes, ara que s'acosta l'estiu, és fer feina, estarem encantats de donar-te la màxima informació possible. No dubtis a contactar amb nosaltres i demanar-nos més detalls.

 • treball feina curriculum vitae ofertes 06/04

  Descobreix les oportunitats laborals d'aquest mes

  Vols trobar feina? Aquesta setmana et duim ofertes i recursos per a aconseguir-ne.

  Si cerques una oportunitat laboral, no et pots perdre les novetats que hem preparat des de Palmajove. Hem recopilat processos de selecció que hi ha oberts per a les pròximes setmanes en diferents empreses.

  Però això no és tot. També t'oferim cada setmana informació extra amb convocatòries, recursos útils sobre el CV i/o com preparar entrevistes. No deixis escapar aquesta oportunitat per a donar impuls a la teva carrera professional.

  T'interessa alguna de les ofertes o activitats que et proposam? Escriu-nos si en necessites més informació o vols accedir a altres sectors que no apareixen a la recopilació.

Veure més notícies