Centre d'informació i assessorament gratuït per a joves. c. Sant Pere 6, Palma
        
Formació
 • Joves a una clase 06/02

  Proves lliures i d'accés 2023

  Les proves lliures i d'accés són exàmens de diferents matèries i nivells que es convoquen anualment des de la Conselleria d'Educació.

  Quina diferència hi ha entre aquestes?

  La diferència més rellevant és la finalitat/l'objectiu de cadascuna: amb les proves lliures podem obtenir una tiulació oficial directament superant la totalitat de blocs de matèries o mòduls; les proves d'accés ens permeten optar a uns estudis oficials per als quals no complim els requisits previs. En què consisteixen?

  Proves lliures.

  Hem de complir els mateixos requisits acadèmics o d'edat. No podem estar matriculats/ades en centres oficials als mateixos estudis.

  - ESO: 18 anys durant l'any en curs.

  - BATXILLERAT: 20 anys durant l'any en curs i el títol de l'ESO

  - FORMACIÓ PROFESSIONAL DE GRAU MITJÀ: 18 anys amb l'ESO, prova d'accés o equivalent;

  - FORMACIÓ PROFESSIONAL DE GRAU SUPERIOR: 20 anys durant l'any en curs amb batxillerat, prova d'accés o equivalent.

  *S'ha de cursar el mòdul de Formació en Centres de Treball (pràctiques).

  Proves d'accés.

  - A un cicle formatiu de grau mitjà. Les matèries són les mateixes per a totes les branques o famílies professionals. Hem de tenir com a mínim 17 anys durant l'any en curs.

  - A un cicle formatiu de grau superior. La prova consta de dues parts: comuna (a tots els cicles) i específica (a triar segons la família professional a la qual es vol accedir). Tenir 19 anys durant l'any en curs.

  - A la universitat per a majors de 25 anys. Té dues fases: comuna i específica.

  També existeixen PROVES DE CERTIFICACIÓ amb les quals podem aconseguir nivells oficials de diferents idiomes i PROVES DE COMPETÈNCIES per a accedir a certificats de professionalitat del SOIB.

  Quan es convoquen? Aquí podreu anar consultant els calendaris actualitzats de les diferents proves per a aquest 2023.

  Si en voleu més informació o orientació podeu contactar amb nosaltres per correu, whatsapp o presencialment

 • educació, professor d'enssenyança 01/02

  ESO per a adults (segon quadrimestre 2022/23)

  Del 6 al 10 de febrer de 2023 s'obre la matrícula perquè les persones majors de 18 anys puguin estudiar educació secundària i obtenir el graduat d'ESO.
  Són classes quadrimestrals de febrer a juny, a les quals pots matricular-te al nivell següent al que ja tens superat i pots acreditar.
  Es tracta d'estudis oficials que es realitzen a diferents centres de persones adultes (CEPAs) i a l'IES Antoni Maura en la modalitat presencial o semipresencial
  Per a més informació contacta'ns per whatsapp al 663200411 i/o a info@palmajove.cat

 • Cursos de català 02/01

  Cursos de català IEB febrer 2023

  Nous cursos de distints nivells de llengua catalana, en diferents modalitats: presencial, semipresencial, virtual i en línia. Termini del matrícula: del 9 al 19 de gener de 2023. Els cursos comencen el 6 de febrer i acaben el mes de maig. Organitza: Institut d'Estudis Baleàrics tel. 971 177 604 Més informació A Palmajove t'informam sobre cursos, recursos d'autoaprenentatge, certificats, proves, homologacions i equivalències... Contacta amb nosaltres per whatsapp al 663 200 411 o a l'a/e info@palmajove.cat

 • beques de formació 28/12

  Aules d'estudi obertes per Nadal

  Necessites un lloc per a preparar el període d'exàmens? Penses que no hi ha res obert perquè són vacances?

  A PalmaJove hem recopilat els horaris de les biblioteques que hi ha a Palma perquè puguis trobar el teu espai i dedicar-hi les hores que necessites.

  Horaris de les Biblioteques de l'Ajuntament de Palma

  Horari especial de la Biblioteca de la UIB

  Horari d'obertura de la Biblioteca de Cultura Artesana - Consell de Mallorca

  La Biblioteca Pública de Palma - Can Sales obre en el seu horari habitual (de 8.30 a 20.30 h) els dies laborables, excepte els dies 24, 26 i 31 de desembre, i 6 i 7 de gener, que tanquen.

Veure més notícies