Centre d'informació i assessorament gratuït per a joves. c. Sant Pere 6, Palma
        
 • joves grup amistat participació 01/06/2023

  Tallers presencials a PalmaJove

  Palmajove presenta Tallers presencials

   Temàtica de la sessió: "Tot el que necessites saber per a treballar a l'Administració"

   Ubicació: seu de PalmaJove, al c. de Sant Pere, 6, Palma.

   Dates:

  • Dimarts 13, 20 i 27 de juny
  • Dimarts 4, 11 i 15 de juliol

   Horari: de 17 a 18.30 h, per a aprofitar al màxim l'horabaixa

   Principal requisit dels participants. Edat: entre 14 i 35 anys.

   Ponent: Bàrbara, Tècnica de l'Àrea Legal de PalmaJove

  Atenció! Places LIMITADES: No deixis escapar aquesta oportunitat única! El nostre Taller només admet un màxim de 10 persones per sessió. Així et garantim una experiència personalitzada i enriquidora.

  Com pots unir-t'hi? Mantingues-te atent/ta a les nostres xarxes socials de PalmaJove! Aviat anunciarem el termini d'inscripció per el primer Taller i com apuntar-t'hi. No te'n quedis fora; t'esperam per a iniciar junts aquest emocionant viatge cap a l'Administració!

  Recorda: El teu futur està a només una passa.

  LegalConsulta - Whatsapp: 689 485 382

 • News cursos 31/05/2023

  Estiu + Cursos + Mallorca: fórmula per a aprofitar les vacances formant-te

  Aprofita l'estiu per a ampliar els teus horitzons i potenciar les teves habilitats! No té per què ser incompatible formar-te i adquirir nous coneixements amb el període habitual de vacances.

  Descobreix una àmplia oferta de cursos de formació que es duran a terme a Mallorca durant els pròxims mesos.

  Des de cursos d'idiomes fins a tallers tecnològics i científics, seminaris de desenvolupament professional o per a aprendre un nou ofici; consulta la varietat d'opcions per a diferents interessos i nivells.

  Si el que cerques és aprendre durant aquest estiu, pots posar-te en contacte amb Palmajove i mirarem les opcions que més et motivin.

 • habitatge ajudes compra 30/05/2023

  Llest per a fer el pas? Garantia Hipoteca IBAVI

  Per a poder demanar aquesta garantia el PRIMER pas és mirar si compleixes els requisits:

  • Nacionalitat espanyola o de la Unió Europea, o residència legal a Espanya.
  • Residència a les Illes Balears d'un mínim de 5 anys.
  • Ser els compradors de l'habitatge i sol·licitants del préstec.
  • Ingressos anuals inferiors calculats segons la base imposable de l'IRPF: i) 1 persona: 57.117,67 €; ii) 2 o més persones: 64.257,38 €
  • No ser propietari ni usufructuari d'un altre habitatge en el territori espanyol. Excepcions: i) Tenir un percentatge de propietat obtingut per herència; ii) No disposar de l'habitatge per causa de separació, divorci, situacions catastròfiques o de violència de gènere, o ser víctima de terrorisme; iii) Estar en situació de dependència o incapacitat superior al 33% si l'habitatge no compleix els requisits d'accessibilitat.

  Si compleixes els requisits, el SEGON pas és localitzar un HABITATGE que vulguis comprar i que compleixi el següent:

  • Estar situat a les Illes Balears i destinat a residència habitual i permanent.
  • El preu de compra de l'habitatge ha de ser igual o inferior a 270.151,20 €, exclosos despeses i tributs d'adquisició.

  Un cop localitzat l'habitatge i establert un compromís (arres, reserva, opció de compra) en la compravenda de l'habitatge el TERCER pas és dirigir-te als BANCS ADSCRITS A LA MESURA per a sol·licitar una hipoteca. En el banc és necessari presentar la següent DOCUMENTACIÓ:

  Una vegada presentada la documentació, el BANC iniciarà el procediment i trametrà directament a l'IBAVI les valoracions positives per a l'obtenció de la Garantia Hipoteca. L'IBAVI també realitzarà la seva pròpia valoració i et notificarà la seva resolució en la teva Carpeta Ciutadana. Recorda! pots interposar recurs en el termini de quinze dies des de la data de recepció de la notificació. EN ÚLTIM LLOC, si obtens la resolució favorable, se signarà l'escriptura pública davant notari.

 • treball oficis i profesions 29/05/2023

  Ofertes de feina actives el juny

  Potser estàs cercant feina i has arribat fins a aquesta pàgina.

  Palmajove recull ofertes de feina dirigides als joves de la ciutat que cerquen feina per a l'estiu i els pròxims mesos. Les ofertes de feina recopilades abasten diversos sectors i perfils professionals. 

 • voluntariat, mans unides 26/05/2023

  KDD Fest Interinstituts

  Ens sumam a la festa dedicada als i a les joves dels IES de Palma.

  Palmajove serem dissabte 27 de maig de 18 a 20 h al parc de les Fonts a la quedada de Dinamo. Hi haurà jocs de taula, música i molta gent amb qui compartir l'horabaixa. Si en vols més info, contacta amb na Clàudia de Dinamo.

 • habitatge pisos de protecció oficial a Palma 25/05/2023

  Vares sol·licitar l'ajuda al lloguer de l'any 2022?

  Vares sol·licitar l'ajuda al lloguer de l'any 2022? 

  S'ha publicat el SEGON PAGAMENT. Consulta'n la resolució de pagament ara mateix i descobreix si ets un dels afortunats. 

  Recorda: contra la Resolució es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant el conseller de Mobilitat i Habitatge, en el termini d'un mes (a partir de dia 25-05-2023 fins al dia 26-06-2023).

  Tens dubtes sobre la Resolució de pagament? Envia un correu electrònic a legalconsulta@palmajove.cat o contacte per WhatsApp: 689 485 382. A Palmajove t'ajudam gratis. Servei d'assessorament legal. 

  D'altra banda, si vares sol·licitar el bo del lloguer jove el passat mes de febrer 2023, recorda que també s'ha publicat la resolució de beneficiaris.

 • formació professional a Balears 25/05/2023

  Admissió a FP per al curs 2023-24

  Les sol·licituds per a ser admès/esa als estudis de Formació Professional a les Illes Balears (presencial i dual intensiva) es faran de manera telemàtica entre l'1 i el 30 de juny en la convocatòria ordinària. Per a poder fer el tràmit, s'ha de comptar amb un dels 2 mètodes d'identificació: amb l'usuari del GESTIB, o bé mitjançant Cl@ve. Si encara no teniu aquest usuari, hi ha un manual per a aconseguir-lo.

  En aquest tràmit d'admissió podreu indicar per ordre de preferència a quins centres i horaris (matí/capvespre) voleu estudiar el cicle formatiu en concret, fins a un màxim de 5 opcions per a FP Bàsica i de 10 opcions per a FP de Grau Mitjà i de Grau Superior.

  El dia 10 de juliol es publicarà un llistat amb les dades de totes les persones sol·licitants, però sense adjudicar cap plaça. En cas d'haver-hi alguna errada en les vostres dades, tindreu 3 dies per a reclamar, rectificar i revisar. Llavors, una vegada publicada la llista amb l'adjudicació podreu fer la matrícula directament al centre educatiu on heu estat admès/esa. Serà els dies 19, 20 i 21 de juliol de 2023. Per a consultar si teniu plaça adjudicada, heu d'anar al web del centre de la teva primera opció. Consultau el calendari complet del procés

  Si necessitau més informació, podeu concertar una cita o escriure a algun dels Punts d'Orientació Acadèmica i Professional (POAP).

 • collage de llibres 24/05/2023

  Som de Llibre - Fira del Llibre a Palma

  Torna una nova edició de la Fira del Llibre a Palma. Del 26 de maig al 4 de juny el Born de Palma s'omple de llibres i activitats relacionades amb la literatura, en horari de 10 a 14 h de dilluns a diumenge, i horabaixes de 16.30 a 20.30 h de dilluns a dijous i de 16.30 a 21 h, de divendres a diumenge.