Centre d'informació i assessorament gratuït per a joves. c. Sant Pere 6, Palma
        
 • premis i concursos a Balears 17/01/2023

  Guanyador sorteig d'enquestes

  Enhorabona Àlex, guanyador/a dels auriculars al sorteig de Palmajove organitzat per respondre les enquestes de satisfacció del servei. Gràcies a tots i totes per la vostra participació i les vostres aportacions. Foto

 • treball feina curriculum vitae ofertes 16/01/2023

  Treballa al sector turístic

  Ofertes i recursos per a incorporar-te al món laboral.
  Si t'agrada treballar amb interacció amb clients i tens habilitat per a parlar diferents idiomes, l'hoteleria és un dels sectors on pots cercar feina.
  Procesos de selecció oberts:
  • Garden Hotels ofereix llocs de feina de monitors i monitores per a la temporada d'estiu 2023. Si tens formació relacionada amb el perfil, nivell B2 d'anglès, un nivell B1 d'un altre idioma i ganes de treballar en equip, consulta els detalls i inscriu-t'hi fins al 5/02/23
  • Look Up necessita cobrir llocs de feina de monitors i monitores infantils per a hotels de Mallorca i Menorca per a l'estiu de 2023. Si tens un nivell B2 d'anglès i ganes de treballar amb infants, consulta'n les condicions i inscriu-t'hi fins al 12/02/23
  • Marsenses ofereix 46 llocs de feina de diferents perfils a hotels de Mallorca i Menorca. Consulta'n els perfils i inscriu-t'hi fins al 24/01/23
  Més ofertes i seleccions de personal a l'apartat de convocatòries
  I també pots accedir al nostre recull d'empreses turístiques per a enviar-los el CV com a autocandidatura i participar en futurs processos selectius que es puguin obrir

 • concert festa nit 12/01/2023

  Sant Sebastià 2023

  Ja pots preparar-te per als correfocs amb dimonis, foguerons i torrades, llonguetades i concerts de Sant Sebastià i Sant Antoni. Consulta'n els programes fent clic a damunt.

 • treball emprenedors 11/01/2023

  Recopilació de novetats laborals

  • Baixa mèdica: 

  Els/les treballadors/res no tindran l'obligació de lliurar a l'empresa la seva baixa mèdica.

  A partir de l'1 d'abril de 2023 el treballador es quedarà una còpia de la baixa mèdica, però serà el servei públic de salut o, si s'escau, la mútua o l'empresa col·laboradora, l'encarregada de trametre la baixa mèdica a l'Institut Nacional de la Seguretat Social (INSS) per via telemàtica.

  • S'eleva la quantia de la prestació per desocupació (atur):

  Fins ara, els treballadors que cobraven l'atur rebien el 70% de la base reguladora durant els 180 primers dies (6 primers mesos). I a partir del dia 181 (del setè mes) passaven a cobrar el 50% de la base reguladora.

  Ara això canvia, i a partir de l'1 de gener de 2023 els treballadors passaran a cobrar el 60% de la base reguladora a partir del dia 181 (setè mes).

  Això suposa que les persones en atur rebran 100 euros més de mitjana a partir del sisè mes.

  • Quines són les quanties de 2023 per a les prestacions per desocupació (atur)?

  La quantia mínima de prestacions per desocupació (atur) per a 2023 serà de 560 euros (sense fills) i de 749 per a persones amb fills al seu càrrec. La màxima, de 1.225 euros per a persones sense fills; de 1.400 euros per a persones amb un fill i de 1.575 euros per a persones amb més d'un fill al seu càrrec.

  En aquest enllaç pots consultar la quantia de la resta de les prestacions i subsidis per desocupació. 

  • Salari Mínim Interprofessional (SMI) 2023:

  El Salari Mínim Interprofessional es manté en 1.000 euros (mateixa quantia que el de 2022). El Govern espera arribar a un acord i aprovar-ne un increment, que s'aplicarà amb caràcter retroactiu.

  • Autònoms/mes (treballadors/res per compte d'altri):

  Des de l'1 de gener els autònoms començaran a cotitzar (pagar) en funció de la base dels seus rendiments nets; és a dir, depenent del que guanyis com a autònom/ma hauràs de pagar una quota o una altra. 

  • Estatut de l'artista:

  S'aprova la primera prestació especial per desocupació per al sector cultural i artístic. També podran accedir a aquesta prestació les persones treballadores de les activitats tècniques i auxiliars.

  La prestació és compatible amb la percepció de drets de la propietat intel·lectual i d'imatge.

  • Sistema d'incentius:

  Es redissenyarà el sistema d'incentius per a millorar-ne l'eficàcia, fomentar l'ocupació de qualitat, i per a la integració laboral.

  En destaquen les següents bonificacions:

  - Per la contractació indefinida de persones joves amb baixa qualificació beneficiàries del Sistema Nacional de Garantia Juvenil. Donarà dret a una bonificació de 275 euros durant tres anys.

  - Per la contractació indefinida o incorporació com a persona sòcia en la cooperativa o societat laboral de persones que realitzen formació pràctica en empreses. Donarà dret a una bonificació de 138 €/mes, durant tres anys, o bé durant la vigència del contracte si es tracta de persona amb discapacitat. - de 275 euros durant tres anys per a incentivar la contractació indefinida de persones menors de 30 anys que no tinguin cap mena de qualificació.

 • Cursos de català 02/01/2023

  Cursos de català IEB febrer 2023

  Nous cursos de distints nivells de llengua catalana, en diferents modalitats: presencial, semipresencial, virtual i en línia. Termini del matrícula: del 9 al 19 de gener de 2023. Els cursos comencen el 6 de febrer i acaben el mes de maig. Organitza: Institut d'Estudis Baleàrics tel. 971 177 604 Més informació A Palmajove t'informam sobre cursos, recursos d'autoaprenentatge, certificats, proves, homologacions i equivalències... Contacta amb nosaltres per whatsapp al 663 200 411 o a l'a/e info@palmajove.cat

 • treball feina curriculum vitae ofertes 30/12/2022

  Darreres ofertes de feina al web de Palmajove

  Estas estudiant o vols compaginar feina amb altres activitats?

  Destacam ofertes de mitja jornada o caps de setmana:

  Venedors/res a l'FNAC

  Dependents/es a Tiger

  Monitors/res d'escola matinera a Andratx

  Cerques feina amb vista a la nova temporada 2023?

  Destacam ofertes per a animadors/res turístics/tiques a Viva Hotelsmonitors/res infantils i esportius a Zafiro Hotels; nova borsa de treball per a monitors/res STEAM a Robotix

  Consulta altres ofertes a l'apartat de convocatòries de feina.

 • senderisme a Mallorca 29/12/2022

  Acampa a Mallorca

  A Mallorca hi ha una sèrie d'espais d'acampada legal habilitats amb diferents serveis i gestionats per diferentes entitats o per l'Administració on pots gaudir de la natura, fer una parada durant la teva ruta, passar un cap de setmana a l'aire lliure...

  Consulta la llista del Servei Insular de Joventut i si no els coneixes, t'oferim la ubicació i més informació.

  🏕️ Mapa espais d'acampada

 • beques de formació 28/12/2022

  Aules d'estudi obertes per Nadal

  Necessites un lloc per a preparar el període d'exàmens? Penses que no hi ha res obert perquè són vacances?

  A PalmaJove hem recopilat els horaris de les biblioteques que hi ha a Palma perquè puguis trobar el teu espai i dedicar-hi les hores que necessites.

  Horaris de les Biblioteques de l'Ajuntament de Palma

  Horari especial de la Biblioteca de la UIB

  Horari d'obertura de la Biblioteca de Cultura Artesana - Consell de Mallorca

  La Biblioteca Pública de Palma - Can Sales obre en el seu horari habitual (de 8.30 a 20.30 h) els dies laborables, excepte els dies 24, 26 i 31 de desembre, i 6 i 7 de gener, que tanquen.