Centre d'informació i assessorament gratuït per a joves. c. Sant Pere 6, Palma
        
consulta gratuïta d'informació
compartir:   

Equip dinamo Palma


Què és Equip Dinamo?

Dinamo és el Servei de Dinamització de Joves de l'Àrea de Joventut de l'Ajuntament de Palma que té com a finalitat fomentar la participació dels joves de 12 a 30 anys de Palma a les seves barriades, atenent uns models democràtics i saludables.

Què ofereix Equip Dinamo?


Suport a les associacions i entitats del barri que facin feina amb joves

Dinamo col·labora a les iniciatives per a joves que promouen les entitats dels barris (associacions juvenils, clubs esplais, associacions de veïnats...).


Posa't les piles

Als grups de joves amb qualque idea, inquietud o projecte d'oci i temps lliure, Dinamo els dóna suport en el disseny i organització per a fer-ho realitat.

Dinajove

Espais per als joves: Dinamo organitza activitats lúdiques i formatives, i facilita l'ús d'espais per a grups juvenils a diferents barriades de Palma.

Nits de la Ratapinyada

Dinamo, amb la col·laboració d'entitats i grups de joves, organitza un programa d'activitats d'oci nocturn i alternatiu.

Informació

Dinamo facilita l'accés a la informació de les activitats d'oci i temps lliure que hi ha per a joves a través de plafons informatius (unitats informatives) ubicats als centres educatius, públics i concertats, i a altres espais freqüentats per joves, així com a través de joves "Dinamites".

On és Dinamo?

Dinamo és un servei descentralitzat a totes les barriades de Palma. Posa't en contacte amb l'oficina a través del telèfon 971 42 09 77 o correu electrònic equipdinamo@gmail.com per a que et facilitin les dades del dinamitzador/a de temps lliure del teu barri.

+ info: www.equipdinamo.com

 

et podem ajudar amb més informació sobre aquest tema?    consulta'ns

També et pot interessar...