Centre d'informació i assessorament gratuït per a joves. c. Sant Pere 6, Palma
        
compartir:   

  1. Palmajove no es fa responsable, en cap cas, dels danys i perjudicis de qualsevol tipus que puguin ocasionar, a títol enunciatiu, errades o omissions en els continguts, falta de disponibilitat del portal o transmissió de virus o programes maliciosos o lesius en els continguts, tot i que s'han pres les mesures tecnològiques necessàries per a evitar-ho.
  2. Palmajove es reserva el dret d'efectuar, sense avís, les modificacions que consideri oportunes en el seu web, i de canviar, suprimir o afegir tant els continguts i serveis que es presten mitjançant aquesta com la forma en què hi apareixen presentats o localitzats.
  3. Si al web es pengen enllaços o hipervincles cap a altres llocs d'Internet Palmajove no exerceix cap tipus de control sobre els esmentats llocs i continguts. En cap cas Palmajove assumeix cap responsabilitat pels continguts d'un enllaç pertanyent a un web aliè ni garantirà la disponibilitat tècnica, la qualitat o la informació continguda a cap dels esmentats hipervincles o a d'altres llocs d'Internet. Igualment la inclusió d'aquestes connexions externes no implica cap tipus d'associació, fusió o participació a les entitats esmentades.
  4. Palmajove pot modificar en qualsevol moment les condicions aquí determinades si són degudament publicades com aquí apareixen. La vigència de les esmentades condiciones és en funció de la seva exposició i estaran vigents fins que siguin modificades per d'altres degudament publicades.

 

et podem ajudar amb més informació sobre aquest tema?    consulta'ns