Centre d'informació i assessorament gratuït per a joves. c. Sant Pere 6, Palma
        
consulta gratuïta d'informació
compartir:   

L'art urbà, de l'expressió "street art", fa referència a l'art que s'expressa al carrer i descriu el treball d'artistes que desenvolupen un mode d'expressió mitjançant l'ús de tècniques diverses: murals, adhesius, pòsters, grafits...

Al mapa digital d'art urbà es recopilen diferents grafits localitzats amb els que Palmajove proposa passejar per ciutat i conèixer les diferents expressions artístiques que hi ha als carrers i als comerços de Palma.

Aquest mapa recull obres d'art urbà que es poden contemplar a la ciutat, però la seva inclusió no implica l'autorització per a pintar-les o intervenir-hi amb cap aportació.

A la recopilació dels grafits han col·laborat els diferents serveis de Joventut de Palma (Equip Dinamo i Espais Joves), la Secció de Museus i Belles Arts del Departament de Cultura, Patrimoni i Esports, del Consell de Mallorca, diferents entitats, grafiters i alguns/nes joves a nivell particular.

Si coneixes algun grafit que no hi aparegui envia'ns la foto, la ubicació (carrer i núm.) i l'autor -si el coneixes- a palmajove@palma.es 

No hi incloem cap imatge/grafit que vulneri la conservació i la neteja del patrimoni cultural i mobiliari urbà ni amb una ubicació que posi en perill la integritat física de la persona que fa la fotografia.

Si consideres que alguna imatge inclosa al mapa vulnera els drets a la propietat artística o qualsevol altre tipus de normativa (urbanitat, patrimoni, igualtat, etc.) ens ho pots comunicar enviant-nos un correu electrònic.

Vídeo art urbà a Palma IB3

 

et podem ajudar amb més informació sobre aquest tema?    consulta'ns