Centre d'informació i assessorament gratuït per a joves. c. Sant Pere 6, Palma
        
biblioteca de Palmajove
compartir:   

cursos gratuïts a Palma de Mallorca


La Conselleria de Treball i el Servei d'Ocupació de les Illes Balears - SOIB subvencionen diverses accions formatives gratuïtes adreçades tant a treballadors desocupats com ocupats, amb prioritat d'un col·lectiu respecte a d'altres.

Per informar-se de l'oferta de cursos podeu consultar el cercador de cursos / accions formatives del SOIB, o telefonar al 971225791 o al 012.

Inscripció

Per inscriure's als cursos, cal contactar directament amb el centre o l'entitat autoritzat/ada que imparteix el curs, per omplir una fitxa d'inscripció i aportar la documentació que correspongui:

  • Treballador/ra desocupat/ada: original i fotocòpia del DNI/NIE, i original i fotocòpia de la targeta de demanda d'ocupació del SOIB actualitzada.
  • Treballador/ra ocupat/ada: original i fotocòpia del DNI/NIE, original i fotocòpia del document acreditatiu de la seva situació en actiu (contracte, darrera nòmina/rebut de pagament d'autònoms, entre d'altres).
Vols estar al dia dels nous cursos que van sortint?
Subscriu-te al servei gratuït Avisos x email

Cursos a PalmaActiva - Agència de Desenvolupament Local

PalmaActiva - Agència de Desenvolupament Local de l'Ajuntament de Palma és un centre autoritzat per impartir diferents tipus de programes i accions formatives.

Des de el Centre de Formació de PalmaActiva, al carrer Gerreria 6, de Palma, tel. 971 717 717, s'organitzen accions formatives dirigides a millorar la qualificació professional dels desocupats i treballadors de Palma, perquè incrementin les seves possibilitats d'accedir a un lloc de feina. 

Més informació

Certificats de professionalitat

Beques i ajuts SOIB

 

et podem ajudar amb més informació sobre aquest tema?    consulta'ns