Centre d'informació i assessorament gratuït per a joves. c. Sant Pere 6, Palma
        
biblioteca de Palmajove
compartir:   

cursos de monitor i director de temps lliure


Existeixen diferents escoles de formació i preparació d'educadors de temps lliure dins l'àmbit de les Balears reconegudes per l'Institut Balear de la Joventut.

Imparteixen cursos de monitor i director d'activitats infantils i juvenils de temps lliure, seminaris, monogràfics, especialitzacions...

Curs de monitor de temps lliure

Per a joves a partir dels 18 anys, amb una durada mínima de 100 hores. És necessari haver cursat l'etapa teoricopràctica i tenir 18 anys per poder fer les pràctiques.

Curs de director de temps lliure

Imprescindible haver fet el curs de monitor i acreditar una experiència mínima de 2 anys en la realització d'activitats de temps lliure. Amb una durada mínima de 150 hores.

Ambdós consten de dues etapes; una teoricopràctica, on es desenvolupen diferents continguts, i una altra de pràctica, on l'alumne ha de posar en pràctica els coneixements adquirits a l'etapa anterior a acampades, colònies, escoles d'estiu, grups d'esplai, menjadors escolars...).

Es fan diferents tipus de cursos (intensiu, semiintensiu, caps de setmana, dissabtes, Pasqua, estiu...). La durada i els preus poden variar d'una escola a una altra. Per a més informació sobre dates, horaris, llocs, etc. dels diferents cursos es pot contactar directament amb les escoles de formació que interessin.

Titulació

El títol que acredita tenir aquesta formació és requisit imprescindible per dedicar-se tant de forma voluntària com professionalment al lleure dels nins i joves.

Feina de monitor - director de temps lliure

Escoles de Formació de Temps Lliure

Normativa que regula les escoles de temps lliure

Normativa que regula les activitats de temps lliure

Nota: Ajuda'ns a mantenir la informació actualitzada. Si saps que ha sofert canvis contacta'ns  tel. 971 725 501

 

et podem ajudar amb més informació sobre aquest tema?    consulta'ns

També et pot interessar...