Centre d'informació i assessorament gratuït per a joves. c. Sant Pere 6, Palma
        
compartir:   

proves d'accés exàmens 28/02/2023

Ja s'han publicat les dates de les proves d'accés al cicles formatius de grau mitjà i superior i les proves lliures per a superar els mòduls de Formació Professional (FP) de grau mitjà o superior.
 • PROVES D'ACCÉS. Es convoquen els exàmens de les matèries per a accedir a a un cicle formatiu de grau mitjà que és la mateixa per a totes les families.; i de grau superior que consta de dues parts: comuna i específica.
  Les inscripcions per a les dues proves són del 3 al 17 de març de 2023, i les dates de les proves el 10 i l'11 de maig
 • Respecte de les PROVES LLIURES. Són exàmens per a aconseguir la titulació d'FP per a persones que compleixen els requisits per a accedir a l'FP presencial o a distància, a les quals no els és possible matricular-s'hi per motius laborals, familiars o personals.
  Les proves de 2023 es realizaran durant el mes de maig (del 2 al 31 de maig), segons el calendari que estableixi cada centre.
  Les inscripcions es poden fer entre el 2 i el 10 de març als IES que imparteixen aquests estudis de manera presencial.
  Consultau l'oferta d'estudis i centres que aquest curs 2023 faran les proves lliures
  La matrícula a les proves lliures permet examinar-se d'un o més mòduls, d'una durada màxima de 660 hores en l'oferta presencial per convocatòria. L'alumne ha de preparar els continguts pel seu compte, segons el currículum dels estudis, disponibles al web del Ministeri de d'Educació i Formació Professional Aquestes proves no inclouen classes
Si necessitau més informació sobre aquestes o altres proves educatives, pots contactar amb nosaltres i te n'informarem: whatsapp 663 200 411 i/o info@palmajove.cat