Publicador de continguts


Oportunitats per joves creadors en català a les xarxes socials


13 de novembre de 2023

Avui duim 2 propostes que poden ser del teu agrad si dediques temps a crear continguts a Internet.

Si participes en iniciatives juvenils que utilitzin la llengua catalana i/o l'occitana, de qualsevol tipus de contingut (moda, jocs, esport, cuina, viatges, estil de vida, tecnologia, etc.) aquest és un concurs per a tu. El CREA OCCAT premiarà els millors projectes que es presentin de qualsevol plataforma digital: blog, Youtube, Instagram, Tiktok, Facebook, Twitter, Twitch, plataformes de podcats, Snapchat, Pinterest, etc, i en format lliure (vídeos, tutorials, retransmissió en directe, canals de difusió, perfils públics personals, etc).

Se seleccionaran projectes existents actius a les xarxes socials, en curs o ja finalitzats. Hi pots participar individualment, amb col·lectius informals o entitats, si tens entre 14 i 30 anys i vius a la Regió d'Occitània, Catalunya o les Illes Balears.

El termini per a presentar-s'hi està obert fins dia 8 de gener de 2024 per a la línia 2 (19-30 anys), i fins al 12 de març de 2024 per a la línia 1 (14-18 anys). Consulta'n les Bases per a enviar la candidatura amb el formulari en línia.

Convocatòria del concurs CREA OCCAT, oberta a tots els creadors de les xarxes socials en català i occità!

A més, marca't els dies 25 i 26 de novembre al teu calendari per a L'Aferrada, una trobada organitzada per l'Obra Cultural Balear a Palma. Aquesta iniciativa és una oportunitat per a interactuar amb altres creadors, compartir idees i fomentar la presència del català en aquest àmbit.

L'assistència és lliure i gratuïta, però és necessari inscriure-s'hi prèviament.

Uniu-vos a aquesta doble oportunitat de destacar en les xarxes socials i connectar amb altres ments creatives.


Notícies relacionades

Publicador de continguts

Actualitat

Publicador de continguts