Centre d'informació i assessorament gratuït per a joves. c. Sant Pere 6, Palma
        
Descomptes
 • tren de soller 17/12

  Viatjar amb transport públic gratis

  Disposar de targeta de transport, sigui la Targeta Ciutadana o la Targeta Intermodal, suposa poder viatjar gratuïtament amb tren, bus i metro de Mallorca.

  Tant les línies de bus interurbà del TIB com les urbanes de l'EMT, el metro de Palma i la xarxa de tren de l'illa tindran els bitllets bonificats durant l'any 2023. Beneficia-te'n a partir de l'1 de gener.

  Si necessites fer-te la Targeta Intermodal, consulta les oficines d'atenció a l'usuari o la Targeta Ciutadana a les OAC, a l'Oficina d'Atenció al Client de l'EMT o per Internet.

 • descomptes estalviar porquet 09/11

  Retorn matrícula UIB

  Ajuts per a la bonificació total de la primera matrícula (de graus i de màsters habilitants), i reducció del 50% del cost de les segones matrícules del curs 2022-23 a la UIB.

  L'import de l'ajuda variarà segons el nombre de crèdits matriculats, fins a un import màxim de 1.800 € per alumne i curs. 

  Els estudiants podran demanar telemàticament el retorn de la matrícula entre el 16 de novembre i el 2 de desembre, a través de UIBdigital.

  Palmajove hem elaborat una guia per conèixer els detalls de la convocatòria. Consulta-la aquí

 • descomptes estalviar porquet 25/10

  Bo per a les famílies

  Ajuda econòmica puntual de 200 € per família que té com a objectiu col·laborar a pagar qualsevol despesa relacionada amb factures de subministraments, energètiques, educació, oci, etc., o bé assumir l'encariment dels preus de la cistella de la compra. 

   Entitat convocant: Consell de Mallorca i l'IMAS.

  Els beneficiaris són les persones majors d'edat que compleixin els següents requisits: 

  1. Estar empadronat/ada en un municipi de Mallorca amb una antiguitat mínima d'un any. 
  2. Només es pot demanar una ajuda per nucli familiar. Es considera nucli familiar:

  - tenir a càrrec a alguna persona convivent fins a segon grau (fills/filles, pare i/o mare, padrins/ines, nets/es o germans/nes) o una altra persona dependent econòmicament amb un vincle de tutela, acolliment permanent o adopció; o bé

  - ser dues persones convivents amb vincle matrimonial o d'unió estable de parella.
  3. ​La suma dels ingressos de la persona sol·licitant i dels altres membres convivents no ha d'haver superat els 40.531,14 € durant l'exercici fiscal de 2021. 

  L'ajuda econòmica es podrà sol·licitar una única vegada i de manera telemàtica (s'ha de disposar de DNI-e o certificat digital, o bé fer ús del sistema Clave, ja sigui amb el Pin 24 h o Clave Permanent), des del 21 d'octubre fins a l'11 de novembre de 2022.

  Accés al tràmit

 • immigrants a l'aeroport de Palma 19/10

  DiscoverEU - 2/22

  Bons de viatge i oportunitats per a joves que l'any 2022 compleixen els 18 anys (nascuts a l'any 2004). Programa d'Erasmus+ per a descobrir Europa a través d'experiències d'aprenentatge, amb un bo de viatge d'entre 1 i 30 dies de durada entre l'1 de març de 2023 i el 29 de febrer de 2024. Termini de sol·licitud: 25/10/22 Més informació 

Veure més notícies