Centre d'informació i assessorament gratuït per a joves. c. Sant Pere 6, Palma
        
Descomptes
 • free gratuit low cost 08/05

  Subscripció gratuïta a un diari si enguany compleixes 18 anys

  Aconsegueix una subscripció de 3 mesos a una edició digital d'un diari fet a les Illes Balears.

   L'Associació de Periodistes de les Illes Balears (APIB) i la Direcció General de Joventut ofereixen a joves que enguany compleixen 18 anys accedir de manera gratuïta als continguts complets d'un d'aquests diaris: Ara Balears, Diario de Ibiza, Diario de Mallorca, El Periódico de Ibiza y Formentera, Menorca es Diari o Última Hora.

  No has d'esperar la data del teu aniversari, la pots demanar ja. A més, potser hi hagi descomptes afegits a la subscripció, així que consulta amb cada mitjà per a saber el que més et convé. Tria el que vulguis i posa-t'hi en contacte per a activar la teva subscripció.

  Al web de l'Associació de Periodistes trobaràs el contacte i podràs resoldre els dubtes que tenguis. No t'oblidis de compartir aquesta notícia amb altres joves que se'n puguin beneficiar.

 • descomptes estalviar porquet 22/03

  Bons de descompte 2023

  Recull de diferents campanyes de DESCOMPTES EN COMPRES I OCI que tens disponibles. Consultau a cada web el funcionament i els comerços participants per a poder organitzar les vostres compres.

  Vals PalmaActiva, de descompte a comerços de Palma. A partir d'un consum mínim de 16 euros pots aconseguir 10 euros de descompte. Només es podran acumular fins a 3 vals a cada establiment; això són 30 euros de descompte per 48 euros de despesa. Actualització de l'inici de la campanya: 12 d'abril. Al web podràs consultar els establiments adherits.

  Bons de comerç Illes Balears. Bons de compres a diferents municipis de les Illes que es poden bescanviar a qualsevol establiment adherit. Cada persona disposa de 4 bons de descompte que tenen per valor 15 € cadascun i que es poden fer servir de cop en diferents llocs amb un compra mínima de 30 € per cada un. Consulta'n les condicions.

  Bons turístics per a residents. Subvenció de fins a 100 € per a estades en allotjaments turístics en una illa diferent a la que resideixes. Amb una reserva mínima de 2 nits per a estades entre l'1 i el 30 de juny i de l'1 de setembre al 15 de novembre de 2023. Més info i sol·licitud.

  Bons de compra Producte de Mallorca. 5 bons de descompte de 20 € cadascun per a compres de productes artesans, ecològics, D.O. o IGP de Mallorca, realitzades entre el 14 de març i el 12 de maig. Fins a un màxim de 100 € de descompte per persona. Més informació i comerços possibles.

 • descomptes estalviar porquet 10/02

  El Carnet Jove ara és gratuït

  Fer-te'l és una decisió útil per a aconseguir descomptes a comerços i activitats del teu dia a dia.

  El Carnet Jove és per a joves de 12 a 30 anys.

  Tens dues modalitats per a triar: el carnet de descomptes o el carnet amb la targeta financera (vinculada a un compte de Caixabank). Tens tota la informació sobre aquest carnet a la web del Carnet Jove.

  T'obre un gran ventall d'avantatges en compres, viatges, formació, salut i benestar, activitats culturals... A més, s'hi afegeixen noves ofertes contínuament! I amb el PACK JOVE 2023 pots validar codis extraordinaris de descomptes puntuals.

  A l'app del Carnet Jove de les Illes Balears, ho tendràs tot a la teva mà i et podràs informar d'on pots treure rendiment al teu Carnet Jove.

  A més, han convocat un concurs de vídeos que donin suport a la conscienciació sobre el medi ambient i a incentivar mesures responsables de conservació. Consulta les bases del certamen de vídeo de Medi Ambient per a participar-hi fins al 30 de març de 2023.

 • tren de soller 17/12

  Viatjar amb transport públic gratis

  Disposar de targeta de transport, sigui la Targeta Ciutadana o la Targeta Intermodal, suposa poder viatjar gratuïtament amb tren, bus i metro de Mallorca.

  Tant les línies de bus interurbà del TIB com les urbanes de l'EMT, el metro de Palma i la xarxa de tren de l'illa tindran els bitllets bonificats durant l'any 2023. Beneficia-te'n a partir de l'1 de gener.

  Si necessites fer-te la Targeta Intermodal, consulta les oficines d'atenció a l'usuari o la Targeta Ciutadana a les OAC, a l'Oficina d'Atenció al Client de l'EMT o per Internet.

Veure més notícies