Centre d'informació i assessorament gratuït per a joves. c. Sant Pere 6, Palma
        
consulta trabajo
compartir:   

Empreses de Mallorca a les que pots enviar el teu currículum


Si cerques treball a Palma de Mallorca, a més de a les borses de treball i les empreses de treball temporal (ETT), pots enviar el currículum directament a les empreses on vulguis treballar, tot i que no hagin publicat cap oferta, per a presentar-te i mostrar el teu interès a fer-hi feina.

Enviar el currículum a les empreses en què vulguis fer feina és conegut com fer autocandidatura o candidatura espontània, i fa que el teu procés de recerca de treball sigui més actiu, personal i directe, en adreçar-te directament a les empreses i centres de treball en els quals t'agradaria fer feina interessant-te per formar part de la seva plantilla laboral i cobrir un dels seus possibles llocs de feina.

Utilitzar l'autocandidatura com a via per a recerca de treball pot suposar diversos avantatges i oportunitats laborals, ja que permet accedir a futures ofertes de treball d'empreses no anunciades i pot ajudar a eliminar la competència d'entrar en un procés de selecció en el qual s'envien centenars de currículums per a una oferta de treball d'un únic lloc de feina.

Per aquesta raó serà de gran ajuda per a trobar feina mitjançant l'autocandidatura fer un bon curriculum vitae (cv), document que inclou les dades personals i de contacte, de formació i d'experiència laboral, i una carta de presentació que mostrarà la teva disponibilitat i el teu interès i et representarà a les empreses a les quals enviïs el currículum per a aconseguir un lloc de feina.

Més informació, plantilles i models per a fer el curriculum vitae i la carta de presentació

Llistats actualitzats d'empreses a Mallorca

Empreses de sanitat a Mallorca: hospitals i clíniques, residències, transport sanitari, laboratoris, prevenció de riscs laborals. ·

Empreses de turisme i hoteleria a Mallorca: hotels, companyies aèries i marítimes, parcs temàtics...

Empreses de medi ambient a Mallorca

Empreses de neteja i bugaderies a Mallorca

Grans superfícies, magatzems i supermercats de Mallorca: IKEA, El Corte Inglés, LIDL; Alcampo, Carrefour, etc. . 

Empreses socioeducatives a Mallorca: gestió cultural, entitats de serveis socials, talleristes.

Empreses de monitors i directors de temps lliure i monitors esportius

Tendes de roba

 

et podem ajudar amb més informació sobre aquest tema?    consulta'ns