Publicador de continguts


Fins a 60 € de descompte en les teves compres


23 d’abril de 2024

Des del 24 d'abril fins al 30 de juny, tens una oportunitat per a estalviar en les teves compres. El Govern de les Illes Balears té una iniciativa que et permetrà aconseguir descomptes en comprar a comerços locals.

Aquí en tens el detall: per cada 30 € de compra, rebràs un descompte de 15 €. Si necessites roba nova, comprar material escolar o simplement tenir un capritx, aquesta és l'ocasió per a fer-ho de forma més barata. És per a qualsevol persona major de 16 anys, així que mostra el teu DNI, NIE o passaport i gaudeix del bo de compra.

Bons Illes Balears 2024

Funciona de forma molt senzilla:
Ves directament a algun dels establiments que s'han sumat a la campanya, tant a Palma com a la resta de les Illes Balears. Consulta'n la llista completa al web oficial i assegura't que encara tenguin bons disponibles. Aquests comerços participen en la campanya per a oferir-te productes amb descompte.

Per cada 30 € de compra se t'aplicarà un val automàtic de 15 €. Pots acumular fins a 4 vals de descompte i emprar-los en una sola compra o distribuir-los entre diferents tendes.

En vols saber més?
Consulta la pàgina oficial per a obtenir detalls sobre els negocis participants. No deixis passar aquest estalvi en compres a molts de negocis prop de casa 🛍️💰


Notícies relacionades

Publicador de continguts

Actualitat

Publicador de continguts