Publicador de continguts


DiscoverEU: bo gratuït per a viatjar per Europa


12 d’abril de 2024

Tens 18 anys? Prepara't per a aconseguir un val gratuït i viatjar per la Unió Europea durant 30 dies.

Què és DiscoverEU?

DiscoverEU forma part del programa Erasmus+ per a recórrer Europa, connectar amb persones de diferents països i aprendre sobre les seves cultures i història.

Et permet obtenir un val per a desplaçar-te, especialment amb tren, per diferents territoris de la UE. A més, rebràs un Carnet Jove Europeu de DiscoverEU amb el qual disposaràs de descomptes en visites, activitats, transport, allotjament i menjar.

Quins requisits té?

  • Haver nascut entre l'1 de juliol de 2005 i el 30 de juny de 2006 (ambdós inclosos)
  • Omplir el formulari en línia amb DNI, NIE, passaport o targeta de residència legal vàlids
  • Ser ciutadà o resident d'un dels països membres de la Unió Europea, o de països associats al programa Erasmus+: Islàndia, Liechtenstein, Macedònia del Nord, Noruega, Sèrbia i Turquia.

Quan és la pròxima edició?

El pròxim termini de sol·licituds estarà obert des del 16 d'abril de 2024 a les 12 h fins al 30 d'abril de 2024 a les 12 h.

Trobaràs un formulari en línia per a omplir amb les teves dades personals i un qüestionari per a presentar-hi la teva candidatura.

Si et seleccionen podràs fer un viatge d'entre 1 i 30 dies de durada entre l'1 de juliol de 2024 i el 30 de setembre de 2025.

A més, és possible fer la sol·licitud per a viatjar en grup. Una de les persones representarà el grup de les persones (també de 18 anys) que vulgueu viatjar plegades. Després haurà de compartir el codi que rebi perquè els altres membres del grup es donin d'alta en el formulari abans que acabi el termini.

Un cop acabat el període de sol·licituds hi haurà 35.000 joves de tota la Unió Europea seleccionats per a fer aquest viatge. Si compleixes els 18 a partir de l'1 de juliol hi haurà un nou termini d'inscripcions per a tu ja al mes d'octubre.

Seràs tu una de les persones afortunades? No perdis l'ocasió d'apuntar-te a DiscoverEU.


Notícies relacionades

Publicador de continguts

Actualitat

Publicador de continguts