Publicador de continguts


Viatge a la neu per a joves


9 de febrer de 2024

Oportunitat de viatge per a joves de Mallorca.

Ja s'ha obert el termini per a solicitar plaça per a viatjar a la neu a finals d'aquest mes de febrer. Aquesta iniciativa és per a joves de 18 a 25 residents a Mallorca.

És un paquet de viatge amb altres joves, durant 6 dies per a esquiar al Pas de la Casa (Andorra). Serà del 25 de febrer a l'1 de març de 2024, amb 4 dies d'esquí i activitat de dinamització amb monitors.

El preu està subvencionat pel Consell de Mallorca, i si ets una de les 61 persones afortunades al sorteig el viatge et costarà 303 €.

T'hi inclou els vols, els trajectes amb bus, l'allotjament i les menjades, així com l'equipament de material d'esquí, les classes i activitats de lleure. També comptaràs amb assegurança de viatge.


I tot això, com ho pots aconseguir?


Tens fins al 13 de febrer per a fer la preinscripció a través del tràmit a la seu electrònica del Consell de Mallorca. Hauràs de fer la sol·licitud individualment, però pots dir a les teves amistats que també s'hi apuntin a la vegada i així tendreu la possibilitat de fer el viatge junts,

Una vegada realitzat el sorteig, l'empresa organitzadora es posarà en contacte amb les persones afortunades per a gestionar la reserva i el pagament.

Aprofita aquesta activitat per a joves de Mallorca sortint de l'illa per a passar uns dies d'oci i esport.


Notícies relacionades

Publicador de continguts

Actualitat

Publicador de continguts