Publicador de continguts


Necessites ajuda per a fer la declaració de la renda?


6 d’abril de 2024

Necessites ajuda per a fer la declaració de la renda?

Ets al lloc adequat! 

⚙️PalmaJove t’informa sobre els serveis gratuïts disponibles per a facilitar aquest procés tributari:

☎️ Servei telefònic d’informació tributària bàsica: Pots resoldre els teus dubtes trucant al telèfon 91 554 87 70 (també accessible al 901 33 55 33). Aquest servei està disponible de dilluns a divendres de 9 a 19 hores (fins a les 15 hores a l’agost).

🤖 Assistent virtual de renda: Utilitza l’Assistent Virtual de Renda per a obtenir informació sobre l’IRPF i activitats econòmiques. També pots generar un PDF amb la informació rellevant. Accedeix-hi amb Cl@ve PIN o certificat electrònic i utilitza el servei de xat de 9.00 a 19.00 hores de dilluns a divendres.

🖥️Renta web: Aquest servei et permet tramitar i presentar la declaració de la renda. Identifica’t, accedeix a les teves dades fiscals i obtén el projecte de declaració a través de Renta Web. Pots incorporar automàticament la majoria de les dades fiscals i modificar-les segons sigui necessari.

📲 Aplicació mòbil “Agència Tributària”: Descarrega l’aplicació mòbil “Agència Tributària” des de Google Play, App Store o Huawei AppGallery. Accedeix a diversos tràmits i utilitza l’aplicació Renta Web per a generar i presentar la teva declaració de Renda 2023, complint els requisits necessaris.

📅 Cita de Renda: Demana cita perquè l’Agència Tributària t’ajudi a confeccionar la teva declaració de Renda 2023.

A més, pots obtenir informació sobre si estàs obligat a presentar la declaració, les modalitats de presentació i com consultar les teves dades fiscals en els següents enllaços web:

 

👉🏼 Recorda que l’ATIB ofereix el servei Renda Àgil de manera complementària al servei de l’AEAT. 👉🏼Del 28 de maig al 28 de juny, pots demanar cita per a fer la declaració de manera presencial entre el 3 de juny i l’1 de juliol.


Notícies relacionades

13/05/2024

Pots aturar-ho

Publicador de continguts

Actualitat

Publicador de continguts