Publicador de continguts


Activitats del Dia de les Illes Balears


22 de febrer de 2024

L'1 de març és el Dia de les Illes Balears, festa oficial de la comunitat autònoma, ja que és el dia en què va entrar en vigor l'Estatut d'Autonomia l'1 de març de 1983. Amb motiu d'aquesta celebració s'han organitzat a Palma nombroses activitats culturals, esportives, lúdiques i gastronòmiques per a tots els públics, també per als joves, amb un ampli catàleg de propostes.
 

  • Concerts de música balear

Una sèrie de concerts de diferents estils musicals, des del folk fins al rock, passant pel pop, el jazz i la música clàssica, protagonitzats per artistes i grups de les illes. Els concerts tindran lloc en diversos escenaris de Palma, com el Passeig del Born, Sa Feixina o el Parc de la Mar, del 29 de febrer al 3 de març.

  • Activitats interactives

També destaquen els estands, jornades i tallers temàtics, com els programats de DJ o l'espai Gamming Experience per a joves de 12 a 18 anys al Parc de la Mar. També destacam les xerrades sobre professions de futur, i les de tractament d'addicions i de salut mental.

  • Mostra de cultura popular i tradicional

Moltes activitats culturals i artístiques de les illes, com la música, el ball, la gastronomia, l'artesania, els oficis i els jocs. La mostra es realitzarà al Parc de la Mar, del 29 de febrer al 3 de març, i oferirà tallers, exhibicions, degustacions i actuacions en directe.

  • Visites guiades excepcionals

El Dia de les Illes és una oportunitat per conèixer edificis històrics de Palma, visitant alguns espais representatius de la ciutat com el Museu de Mallorca, la Catedral de Palma, o el Parlament, el Consolat de Mar, l'edifici de Cort, el Teatre Principal, el Palau de l'Almudaina o el Palau de Congressos. Les visites són gratuïtes i en alguns casos requereixen reserva prèvia.

Aquestes són algunes de les activitats que podràs trobar a Palma durant el Dia de les Illes Balears 2024, però n'hi ha moltes més. T'animem a consultar l'agenda completa a la web.

No et perdis aquesta oportunitat de celebrar la festa de la teva comunitat i de passar-t'ho bé amb els teus amics. T'esperem!


Notícies relacionades

Publicador de continguts

Actualitat

Publicador de continguts