Publicador de continguts


Pagament únic de la prestació per desocupació


20 de gener de 2024

🤔 És possible sol·licitar el  pagament únic de la prestació per desocupació per a rebre tots els doblers alhora, si estic pensant a iniciar el meu propi negoci, com ara muntar la meva pròpia empresa?

¡Sí! 😃 És possible sol·licitar el pagament únic de la prestació per desocupació si tens la intenció de començar una feina per compte propi, com muntar la teva pròpia empresa.

Si estàs considerant l'aventura d'iniciar el teu propi negoci, hi ha una oportunitat que pot facilitar el camí. Ara és possible sol·licitar el pagament únic de la prestació per desocupació per a rebre tots els doblers alhora, destinats a impulsar la creació del teu propi projecte empresarial💰

Aquesta iniciativa està dissenyada per a donar suport als emprenedors que volen iniciar el seu propi camí com a treballadors autònoms. Sol·licitar aquest pagament únic et proporcionarà els recursos necessaris per a posar en marxa la teva pròpia empresa, com ara muntar un negoci que sempre has somiat.

💸

🌐 Per a obtenir més informació sobre com accedir a aquesta oportunitat i iniciar el procés de sol·licitud, pots consultar el web oficial del Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE).


Notícies relacionades

Publicador de continguts

Actualitat

Publicador de continguts