Publicador de continguts

null Compartir pis a Palma

Consells per a compartir pis

Davant la dificultat de trobar lloguers assequibles a Palma, molts de joves opten per a compartir pis.

馃彔 Per貌, la conviv猫ncia no sempre 茅s un cam铆 de roses! 馃尮

Aqu铆 t'oferim consells 煤tils per a una experi猫ncia de compartir pis a Palma, Mallorca o les Balears:


Consells legals per a compartir pis a Palma, Mallorca o a les Illes Balears 

Assegura't de tenir protecci贸 legal, ja que la conviv猫ncia no sempre 茅s un cam铆 de roses. 馃彙

馃摑 Signa un contracte d'arrendament 馃摑: 

  • En mudar-te a un pis compartit, 茅s b脿sic signar un contracte d'arrendament.
  • Aquest document ha d'incloure detalls com la durada del contracte 鈴, el lloguer mensual 馃挵, les despeses compartides (com consums i taxes) 馃挕 i les cl脿usules de no compliment 馃毇, entre d'altres.
  • Tenir un contracte s貌lid et proporciona seguretat i claredat legal.

馃摑 Tipus de contractes d'arrendament en compartir pis:

  • 鉃★笍 Contracte d'arrendament conjunt: en aquest tipus de contracte, tots els companys de pis hi figuren com a cotitulars, juntament amb l'arrendador. Cada inquil铆 t茅 l'obligaci贸 de complir les responsabilitats d'un inquil铆 i 茅s corresponsable davant l'arrendador de qualsevol incompliment del contracte.
  • 鉃★笍 Subarrendament: es dona quan acordes el contracte directament amb un altre inquil铆 del pis. Assegura't d'obtenir l'autoritzaci贸 adequada del propietari per a evitar problemes legals.
  • 鉃★笍 Contracte d'habitaci贸: aquest contracte s'utilitza quan llogues una habitaci贸 en un habitatge compartit amb el propietari. Assegura't que el contracte especifica clarament els detalls, com l'habitaci贸 llogada, la durada, el preu i el m猫tode de pagament del lloguer, i les responsabilitats de les dues parts. 

馃毆Amb aquests consells legals, podr脿s assegurar-te una experi猫ncia de compartir pis sense preocupacions a Palma, Mallorca o a les Illes Balears.


Consells per a una conviv猫ncia fant脿stica al teu Pis Compartit:

  • Tria s脿viament els teus companys de pis 馃: abans de mudar-te, pensa en la teva personalitat i en les teves prefer猫ncies. Ets una 脿nima tranquil路la o un esperit sociable? Tria companys que encaixin amb tu.
  • Sigues realista sobre la temporalitat 鈴: recorda que aquesta experi猫ncia 茅s temporal. Comunica quant de temps planeges quedar-t'hi i permet que els altres es preparin per a canvis.
  • Respecta la privadesa i l'ordre 馃毆: cada habitaci贸 茅s un santuari privat. Mant茅 les 脿rees comunes (cuina, bany) netes i ordenades per a un ambient feli莽.
  • Parla de doblers i despeses 馃挵: abans de comen莽ar, acorda com es dividiran les despeses. El m茅s com煤 茅s dividir-les a parts iguals. Tamb茅, decideix com gestionareu les factures i les despeses compartides.

El teu nou habitatge compartit t'espera! 馃尀馃彉锔忊湪

 


Pisos compartits a Palma:

馃寪 Borsa d'habitatge de la UIB

馃寪 Badi

馃寪 Fotocasa

馃寪 Idealista

馃寪 Mil anuncios

馃寪 Pisocompartido

 

 

 

 

Data darrera modificaci贸: 18 de desembre de 2023