Publicador de continguts


Projectes solidaris Cos Europeu Solidaritat


18 de setembre de 2023

Aquest programa és una oportunitat única per als joves europeus de posar en pràctica les seves habilitats i els valors cívics mitjançant projectes concrets que beneficiïn la societat i promoguin la inclusió, la igualtat i la solidaritat.

Els projectes solidaris poden prendre diverses formes, com ara treballar en programes d'ajuda a persones en situació de vulnerabilitat, col·laborar en projectes mediambientals per a la sostenibilitat, participar en activitats culturals i educatives per a la inclusió social, i més.

Els joves que es comprometen amb aquests projectes dediquen el seu temps i esforç a contribuir positivament a la societat i fer la diferència en les vides de les persones. A través d'aquestes experiències, els participants no només adquireixen noves habilitats i coneixements, sinó que també fomenten valors com la cooperació, la responsabilitat i la solidaritat.

A més, el Cos Europeu de Solidaritat ofereix suport i recursos als joves perquè puguin dur a terme els seus projectes amb èxit i amb un impacte positiu en la comunitat.

Si teniu entre 13 i 30 anys podeu participar en projectes solidaris fins al 4 d'octubre.

Consultau-ho al web


Notícies relacionades

Publicador de continguts

Actualitat

Publicador de continguts