Publicador de continguts


Contractes de formació per a joves: cap a l'èxit professional


10 d’agost de 2023

La Formació Dual Sectors Estratègics és una iniciativa a les Illes Balears per a la preparació laboral dels joves. Aquests programes fusionen habilitats pràctiques amb coneixements teòrics, i ofereixen una oportunitat d'immersió en el món real mentre estudies.

Et formes i practiques en la professió que vols

Aquesta modalitat combina formació en un certificat de professionalitat i experiència de treball remunerat dins empreses mitjançant contractes laborals de formació en alternança. Es poden realitzar a sectors estratègics clau com la nàutica, la indústria, les tecnologies de la informació i comunicació (TIC), l'agricultura, el comerç i més. S'està convertint en un trampolí cap a l'èxit laboral.

Accés i requisits

Els participants en aquest programa han de tenir entre 16 i 30 anys en el moment d'iniciar el contracte. A més, han d'estar inscrits en el Servei d'Ocupació de les Illes Balears (SOIB) com a demandants d'ocupació en situació d'atur. Es requereix també no tenir la qualificació professional per a l'ocupació específica de l'acord de formació i complir els requisits d'accés especificats per al certificat de professionalitat associat.

Un camí prometedor

Els contractes d'aquests programes poden abastar des de sis mesos fins a un any. Això ofereix als participants l'oportunitat d'aprendre, créixer i construir una base sòlida per al futur.

Si tens entre 16 i 30 anys, i ganes per créixer i de sobresortir en el món professional, aquest és el moment d'explorar la Formació Dual Sectors Estratègics. Les ofertes i les oportunitats d'aquesta formació a les Illes Balears es van publicant en aquest cercador.

Cada oportunitat inclou unes dates límit d'inscripció; així que convé que revisis aquest cercador periòdicament per a accedir a les noves ofertes a mesura que es publiquin. Hauràs d'emplenar el formulari d'inscripció i adjuntar-hi el teu currículum.

Un món de possibilitats t'espera, i aquest programa t'acompanyarà en el teu viatge.


Notícies relacionades

Publicador de continguts

Actualitat

Publicador de continguts