Publicador de continguts


Festius 2024


7 de gener de 2024

Quins són els festius que marcaran la vostra agenda el 2024? 🎉

📢 Atenció a tots els treballadors de les Illes Balears! S'ha publicat el calendari laboral general i local per a l'any 2024. 

🎊 Entre els dies no laborables:

  • D'àmbit general de la comunitat autònoma de les Illes Balears, brillen amb llum pròpia celebracions com el Dia de les Illes Balears, fixat per a l'1 de març, i el Dia del Treballador, que arribarà el 1 de maig.
  • D'àmbit local a Palma s'han fixat el 24 de juny com a Sant Joan i el 26 de desembre com a Sant Esteve, Segona Festa de Nadal.

Recordau que els festius locals varien segons el municipi, així que us recomanam consultar el calendari detallat per a obtenir informació precisa sobre els dies de descans. Podeu consultar el calendari.

🗓 Estau llests per a planificar els vostres dies lliures i les vostrese escapades? Amb aquest calendari a la mà podreu organitzar les vostres vacances, esdeveniments familiars i moments de relax per a l'any que ve. Assegurau-vos de no perdre cap dia festiu i fes que el 2024 sigui un any ple de moments inoblidables a les Illes Balears. 🌴✨ 

Calendari BOIB 


Notícies relacionades

Publicador de continguts

Actualitat

Publicador de continguts