Publicador de continguts


Fira del Ram 2024: tot el que necessites saber


20 de febrer de 2024

La Fira del Ram és una de les cites més esperades de l'any a Palma. Es tracta d'un esdeveniment que reuneix diversió, oci, joc i gastronomia per a tots els públics. Del 23 de febrer al 7 d'abril podràs gaudir de més de 180 atraccions al recinte de Son Fusteret. En vols saber més? T'expliquem tot el que necessites sobre la Fira del Ram 2024 de Palma.

Horaris i preus

 

La Fira del Ram 2024 obre de dilluns a diumenge, amb diferents horaris segons el dia de la setmana. Aquests són els horaris:

  • De dilluns a dijous: de 16:30 a 23:30 hores.
  • Divendres i vigílies de festius: de 16:30 a 01:00 hores.
  • Dissabtes: de 11:00 a 01:00 hores.
  • Diumenges i festius: de 11:00 a 23:30 hores.

Els preus de les atraccions varien segons el tipus i el firaire, però es mantenen entre els 3 i els 6 euros per atracció. A més, hi ha opcions de descomptes i promocions, com els tiquets de 2x1 que ofereix la Federació de la Petita i Mitjana Empresa de Mallorca (PIMEM) a través dels seus establiments associats, o les accions de repartiment que s'anuncien en el perfil d'Instagram de Feria de Baleares. També hi ha dies sense soroll per a les persones amb autisme o diversitat funcional, que són el 28 de febrer; el 5, 11, 21 i 26 de març; i el 3 d'abril.

 

 

Per què anar a la Fira del Ram?

 

La Fira del Ram 2024 compta amb una gran varietat d'atraccions per a tots els gustos i edats. Des de les més clàssiques fins a les més modernes i espectaculars. A més de les atraccions, la Fira del Ram 2024 també ofereix una oferta de casetes i bars que ofereixen des de entrepans, hamburgueses i hot dogs, fins a xurros, cotó de sucre i crispetes.

Suposa una oportunitat especial per passar un bon moment amb els teus amics, la teva parella o la teva família. És una forma de desconnectar de la rutina, de lliberar adrenalina, de riure i de divertir-se.

La Fira del Ram de Palma és una tradició que es va iniciar al segle XIX, al voltant la festivitat de Sant Josep. Des de llavors ha canviat de ubicació diverses vegades, fins a arribar al recinte actual de Son Fusteret. Però el que no ha canviat és l'esperit de la fira, que segueix sent un punt de trobada, d'alegria i d'il·lusió per a milers de persones.

Desplaça't còmodament fins a la Fira

 

Per a arribar fins al recinte de Son Fusteret pots utilitzar l'autobús gratuït de l'EMT de Palma amb la teva targeta ciutadana o amb la targeta intermodal del TIB. Comptes amb diverses opcions que et deixen just al davant:

Així que ja ho saps, si vols viure una experiència única, no et perdis la Fira del Ram 2024. T'esperen més de 180 atraccions, una gran varietat de menjar i beguda, i sobretot, molta diversió. No t'ho pensis més i proposa anar a la Fira del Ram!


Notícies relacionades

Publicador de continguts

Actualitat

Publicador de continguts