Publicador de continguts


Palmajove amb tu


17 d’abril de 2024

Avui és el Dia de la Informació Juvenil, un dia en què se celebra el teu dret a la informació accessible i gratuïta i en què també es posa en valor la feina que feim a Palmajove, per això ho hem fet coincidir amb un moment molt especial per a nosaltres.

Les cinc persones que sortim a la foto, som alguns dels treballadors de Palmajove, els mateixos que responem les teves preguntes i dubtes amb entusiasme i dedicació perquè comptis amb totes les opcions possibles i prenguis les teves pròpies decisions ben informades.

Si els darrers dies has notat moviments estranys a les nostres xarxes socials, no ha estat casualitat, el motiu és la celebració del nostre 35è aniversari i ho hem volgut celebrar fent un pas endavant i transformant la nostra imatge corporativa com un senyal del nostre compromís amb tu i l’evolució que exigeix la nostra professió.

 

35 anys no es compleixen cada dia i som molt feliços de compartir-ho amb tu. Però la nostra història no només es comptabilitza en anys, sinó també i, sobretot, en els moments on el que importa ets tu, a vegades moments de “no sé què he de fer” i altres de “ho tenc clar”.

Nosaltres també ho tenim clar: avui celebram el nostre compromís sòlid amb tu i les nostres ganes de continuar fent-ho els pròxims anys de la manera que millor sabem fer-ho: oferint-te la informació, orientació i el suport que necessites en el moment vital que hi estiguis.

 

En aquesta nova etapa, miram el futur amb moltes ganes i amb un equip de professionals on conviu l’experiència d’uns amb les ganes de canvi i renovació d’altres, convertint-nos en un equip que sap acompanyar-te i acompanyar-se.

Fa 35 anys que feim que la informació t’arribi de la millor manera possible, tenint-te present sempre i continuarem fent-ho amb la professionalitat i l’afecte que et mereixes, trobant sempre la millor opció per a tu.

Gràcies per ser part de la nostra història.

 

Seguim aquí per a TU sempre que ens necessitis.


Notícies relacionades

Publicador de continguts

Actualitat

Publicador de continguts