Publicador de continguts


Ves fent les maletes! Te'n vas per Europa


6 de febrer de 2024

Si estàs cercant aventures i oportunitats per a créixer tens al teu abast 2 programes europeus enormes: Erasmus+ Joventut i el Cos Europeu de Solidaritat. Aquests són el teu camí per a recórrer Europa si aprofites alguns dels projectes que es poden fer.

Erasmus+

 

 

Imagina participar en esdeveniments amb joves d'altres països i descobrir noves cultures, millorar les teves habilitats lingüístiques i fer amistats internacionals.

Aquest programa impulsa el teu desenvolupament personal i professional. Adquiriràs competències clau, despertaràs el teu esperit emprenedor i obriràs portes a oportunitats laborals.

I la millor part, amb suport econòmic! Erasmus+ Joventut ofereix ajudes que cobreixen part dels teus costos de viatge, l'allotjament i l'estada. Així que prepara't per a viure aquesta experiència sense preocupacions!

Amb el programa Erasmus+ Joventut pots fer intercanvis juvenils amb joves d'altres països i realitzar activitats conjuntament durant un màxim de 21 dies.

El DiscoverEU permet viatjar gratis en tren per Europa a joves que compleixen els 18 anys.

També hi ha les activitats de participació juvenil, que són projectes sobre democràcia i valors europeus, tant a nivell local, regional, estatal o internacional per a aconseguir uns objectius comuns.

Totes aquestes opcions suposen aprenentatges i desenvolupament personal.


Cos Europeu de Solidaritat

 

 

El Cos Europeu de Solidaritat t'ofereix projectes de voluntariat arreu d'Europa, on pots ser part d'una cosa més gran i contribuir directament a comunitats que ho necessiten. Activa't per a un món millor.

Et facilita fer un voluntariat o col·laborar en projectes solidaris a l’estranger o al teu propi país. Joves d’entre 18 i 30 anys podeu viure aquesta experiència durant un període de fins a 1 any.

Des de la protecció del medi ambient fins a ajudar els qui més ho necessiten, aquest programa ofereix una varietat de projectes solidaris. Tria'n un que t'apassioni i sigues part del canvi positiu.

A més de fer el bé, també desenvoluparàs habilitats pràctiques, milloraràs el teu perfil i aprendràs dels problemes socials.

No estaràs sol en aquesta aventura. El Cos Europeu de Solidaritat et connecta amb joves de diferents països i cultures que comparteixen la teva passió pel servei comunitari.

Així que aquests projectes toquen a la teva porta. Són els teus bitllets per a explorar, aprendre i fer una diferència en el món!

A les Illes Balears qui gestiona aquests programes és Europa Jove, del Servei de Joventut de la CAIB. Tens al seu web molt de material informatiu i el contacte per si necessites suport específic.


Notícies relacionades

Publicador de continguts

Actualitat

Publicador de continguts